Nieuws - algemeen

Fraaie Step collectie staat voor veiligheid en hygiene, en biedt veel designmogelijkheden

Forbo Flooring introduceert deze maand haar nieuwe antislipcollectie van vinyl genaamd Step, met de innovatieve Step Crystal Technology. Dit betekent dat er kleine kristallen in de vloer verwerkt zijn, die niet alleen zorgen voor optimale antislipprestaties - de nieuwe collectie is bijvoorbeeld ook slipvast met blote voeten in natte ruimten - maar ook voor hele heldere dessins en fraaie kleuren. Daarnaast maakt de combinatie van Step Crystal Technology en de eveneens nieuwe PUR Pearl afwerking, schoonmaak en onderhoud supereenvoudig en dus kostenefficient. Step heeft ook een duurzame stap gemaakt. Zo wordt al het productieafval gerecycled en bevat Step het hoogst gerecyclede PVC-gehalte in de markt (zelfs de kristallen zijn gemaakt van gerecycled afval). Alle producten in de nieuwe collectie voldoen bovendien ruimschoots aan de strenge Europese gezondheid- en veiligheidsrichtlijnen. Hiermee zorgt u voor een veilige en hygiënische omgeving en dat geeft vertrouwen.

Luxaflex wint Product of the Year Award 2014

Luxaflex heeft de Product of the Year Award van vakblad Z&R gewonnen. Het raambekledingsmerk ontving deze prijs voor de Duette Shades Top Down/Bottom Up SmartCord. De jury van de award roemt onder andere het innovatieve karakter van Luxaflex en de Duette Shades.

Nieuwe collectie Forbo Marmoleum Sport

Forbo Flooring kwam kortgeleden met een nieuwe collectie Marmoleum Sport. Dit type vloer is bedoeld voor allerlei soorten sportruimten: gymzalen en trainingscomplexen, bijvoorbeeld. Maar ook voor kinderspeelruimtes en aula's/multifunctionele ruimtes in scholen is deze vloer geschikt.

Duurzame designcollectie voor gezond binnenklimaat, veiligheid en goede akoestiek

Forbo Flooring introduceert deze maand met Flotex een nieuwe high-tech vloerbedekking die oogt als tapijt en warm en comfortabel aanvoelt, maar zonder de (onhygiënische) nadelen van een zachte vloer. Zoals een honingbij pollen verzamelt met haar harige pootjes, vangt het bionische Flotex met haar 80 miljoen vezels per vierkante meter fijnstof, huisstofmijt en allergenen die vervolgens eenvoudig opgezogen kunnen worden. Schadelijke bacteriën als MRSA, E.coli en voetschimmels worden aangepakt met het antimicrobiële middel Sanitized. Deze tweeklapper leverde Flotex het Seal of Approval op van de British Allergy Foundation. De nieuwe designcollectie biedt daarnaast ongekende mogelijkheden qua kleur en dessin. Bovendien kent de veerkrachtige, duurzame vloer (67 procent gerecycled materiaal) superieure antislip eigenschappen en akoestische kwaliteiten. U kunt dus rustig en veilig uw werk doen.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9