Nieuws - product

Ideeën om Marmoleum hip te houden

Storytelling, het gebruik van social media als Pinterest en Instagram en het toepassen van linoleum in andere producten dan vloeren, zoals bijvoorbeeld een iPad hoes of een lamp van linoleum, moeten Marmoleum ook in de toekomst hip en relevant houden. Dit waren slechts een paar van de ideeën die de derdejaars studenten Market van de Design Academy in Eindhoven onlangs bedachten in opdracht van Forbo Flooring. Het bedrijf vroeg hen hoe Marmoleum nog aantrekkelijker kan worden gemaakt voor steeds moeilijker te bereiken doelgroepen als jonge ontwerpers, architecten en eindgebruikers. Ook wilde Forbo graag vernemen wat de visie van de jonge ontwerpstudenten was op de merkbeleving van Marmoleum.

Samenwerking Vloer TotaalConcept en mFLOR

Met ingang van januari 2013 zijn VloerTotaalConcept en mFLOR een strategische samenwerking aangegaan voor de projectmarkt in Nederland en België. Dat betekent dat VloerTotaalConcept de nieuwe projectcollectie mFLOR Projekt op exclusieve basis zal gaan distribueren op de projectmarkt in deze landen.

Moteo van Klöber

Met de bureaustoelfamilie Moteo een uitstekend geslaagd design. Gedreven door de hartstocht voor gezond zitten vergroot ontwerper Jörg Bernauer de designexpertise met diverse nieuwe ontwikkelingen, waaronder de verschillende uitvoeringen van Moteo.

Basecamp Dquatier

The growing family of furniture designs needed a brand of their own. innvire will continue to exchange the knowledge and experience in the future between its workplace research and furniture developments. This is what sets us apart from others. But to mature the brand internationally, it was longing for its own story and appearance. ‘dquartier’ is the new name of the innvire furniture designs.
1 | 2 | 3 | 4