Samengaan DND en Wuestman

Graag brengen wij u op de hoogte van het samengaan van DND en Wuestman te Harderwijk.

Afgelopen jaren is een steeds nauwer contact ontstaan tussen de verschillende directieleden, wat de laatste maanden uitmondde in gesprekken met de centrale vragen: Zijn wij samen sterker? Is één plus één meer dan twee?
We zijn verheugd u te kunnen melden dat wij daarvan overtuigd zijn geraakt. Onder het motto ‘Samen maken wij het verschil’ hebben wij besloten om als bedrijven samen te gaan.

De bedrijven
Wuestman bestaat dit jaar 145 jaar en mag zichzelf hofleverancier noemen. Wuestman heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf met vier takken van sport: Projectinrichting, Audiovisueel, Document Solutions en Office Supplies. DND is vanouds sterk vertegenwoordigd in de projectstoffering. Het bedrijf heeft zijn sporen verdiend met professionele opdrachtgevers door het hele land. Naast de zorgsector zitten de klanten vooral in de kantoor- en onderwijssector. Een aantal jaar geleden is daar de totaalinrichting bijgekomen en zijn ook op dat gebied toonaangevende projecten gerealiseerd.

Visie
Wuestman wil nog sterker worden in de zorgsector, DND wil zijn producten- en dienstenpakket uitbreiden. Door de twee bedrijven samen te voegen ontstaat er een sterke professionele partner, die in de verschillende inrichtingssectoren een compleet pakket kantoor- en inrichting advies, producten en diensten aanbiedt. Met onze bedrijven willen wij onze klanten ontzorgen, door toonaangevende én duurzame totaaloplossingen te bieden op het gebied van inrichting en benodigdheden. Door het samengaan van beide gezonde organisaties kunnen we u nu nog beter van dienst zijn. Door onder andere de aanwezigheid van eigen interieurarchitecten, verregaande specialisatie op totaalinrichting en werkprocessen zijn we nog meer dan voorheen het aanspreekpunt voor uw totaalinrichting.

Directie
De directies van beide bedrijven, bestaande uit Arthur Noordermeer en Ruurd Wuestman bij Wuestman, en Peter van Dillen en Stephan van der Spruit bij DND, zullen worden samengevoegd. Zij zullen, samen met Dennis Kroes, de vestigingen in Zwolle en Harderwijk gaan aansturen. Voor u blijven de contactpersonen ongewijzigd.

Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u zich wenden tot een van de directieleden.

Stephan van der Spruit, stephan@dndprojectinrichting.nl 038-4254350
Peter van Dillen, peter@dndprojectinrichting.nl 038-4254350