Interieurarchitectuur

Het interieur van uw organisatie is belangrijk voor uw uitstraling. Naast dat uw omgeving functioneel is, is het een feit dat uw werknemers zich prettig willen voelen op hun werkplek. Naast uw medewerkers is de uitstraling naar uw relaties minstens zo belangrijk. Het is belangrijk dat deze relaties worden ontvangen in een omgeving waarin zij zich direct op hun gemak voelen. DND richt zich vooral op eigen ontwerp met diverse interieurarchitecten. Deze architecten ontwerpen diverse creatieve oplossingen die u wenst voor uw werkomgeving. Voorbeelden van deze ingrepen zijn bijvoorbeeld innovatieve vormen van kleurgebruik, meubilair, verlichtingselementen, speciale stoffering, etc.

Doordat wij zeer nauw contact onderhouden met u, onze opdrachtgever, kunnen we onze ontwerpen met u delen en bijsturen wanneer u dat wenst. DND werkt met professionele interieurarchitecten die deel uit maken van ons projectteam. Op deze manier maken zij deel uit van het totale project. Door de samenwerking met onze ervaren projectbegeleiders wordt de voortgang van de werkzaamheden eenvoudig beheerd en waar nodig bijgestuurd.

Wilt u meer weten of heeft u eventuele vragen en/of opmerkingen over het interieuradvies zoals DND dat kan bieden? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.