Segmenten

DND Projectinrichting richt zich op de totale inrichting binnen de segmenten kantoren, gezondheidszorg en onderwijs. Naar ons idee is de ontwikkeling van onze producten en diensten afhankelijk van de wensen en gebruiksmomenten die aan de betreffende omgeving verbonden zijn. Wij geven u een korte toelichting bij de segmenten waar wij ons op richten.

Kantoren
De kantoren die wij inrichten zijn variërend maar bij alle kantoren is het essentieel dat de inrichting aansluit bij de cultuur en structuur van de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat uw werkomgeving aansluit bij uw mensen binnen de organisatie. Uw medewerkers maken dagelijks gebruik van deze omgeving maar het is ook van belang dat u uw klanten kunt ontvangen in een goede en verzorgde omgeving.

Gezondheidszorg
Bij de inrichting van zorginstellingen staan twee elementen centraal, namelijk sfeer en veiligheid. DND streeft er naar om bij te dragen aan een sfeervolle en verantwoorde leefomgeving voor uw cliënten. In de afgelopen jaren heeft DND meerdere projecten in de gezondheidszorg mogen uitvoeren. Wij zien dat er in de gezondheidszorg veel gebruik gemaakt word van materialen als bepaalde harde vloerbedekkingen en vaak is dat in deze instellingen een vereiste. Daarnaast zien wij ook dat door het gebruik van zachte materialen we een betere ervaring van huiselijkheid creëren. Hierbij verliezen wij wensen als goed onderhoud en gebruiksgemak niet uit het oog. Wij nemen uw (tijdelijke) cliënten als uitgangspunt omdat zij degenen zijn die dagelijks gebruik maken van deze omgeving. Een veilige leefomgeving die rust en sfeer uitstraalt zorgt ervoor dat uw cliënten zich prettig voelen.
 
Onderwijs
Ook voor de inrichting van onderwijsinstellingen bent u bij ons aan het juiste adres. DND weet als geen ander dat zeker de vloeren in deze instellingen intensief worden gebruikt en nogal wat te verduren krijgen. Wij denken graag mee aan oplossingen voor een prettige onderwijsomgeving voor uw gebruikers.

Onze adviezen zijn een onderdeel van het uiteindelijke gewenste resultaat. Daarnaast is er alle ruimte voor flexibiliteit en variatie waarbij uw behoeften worden meegenomen. Belangrijk is dat beide aspecten leidden tot een goede en verantwoorde werk – of leefomgeving.