Woonzorgcentrum De Vecht te Hoogeveen

Woonzorgcentrum De Vecht

Woonzorgcentrum De Vecht is onderdeel van het Jannes van der Sleedenhuis in Hoogeveen, dat op haar beurt valt onder de Noord Nederlandse Coörperatie van Zorginstellingen (NNCZ). In het voorjaar is het pand opgeleverd en konden de nieuwe bewoners haar intrek nemen. De inrichting waarvoor is gekozen bestaat uit diverse uitstralingen. Totaal is er 4.800 m2 ingericht. Onder andere is het volledige pand, in slechts 6 weken, voorzien van de nieuwe stoffering. Het resulaat liegt er niet om. De volledige afwerking van details, zowel voor de stoffering als ook op andere onderdelen, geven het pand een unieke uitstaling. Wij wensen de nieuwe bewoners een aangenaam verblijf in dit prachtige pand en kijken dankbaar en tevreden terug op wederom een schitterend project.